Меѓународната

  во

  Влезот во НАТО ќе делува како катализатор на економскиот раст во Македонија, вели министерот за финансии Драган Тевдовски. Тој во видеоизјава за медиумите ...
  сите 39 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува бесрамно да ја лаже и манипулира македонската јавност. Откако целосно ја ограбија и уништија македонската економија сега криминалната и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува бесрамно да ја лаже и манипулира македонската јавност. Откако целосно ја ограбија и уништија македонската економија сега криминалната и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува бесрамно да ја лаже и манипулира македонската јавност. Откако целосно ја ограбија и уништија македонската економија сега криминалната и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува бесрамно да ја лаже и манипулира македонската јавност. Откако целосно ја ограбија и уништија македонската економија сега криминалната и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Во рамки на Глобалниот форум за храна и земјоделство во Берлин, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска учествуваше на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Меѓународната експертска комисија создаде "планетарнo здрав начин на исхрана" кој ќе ги спаси животите, планетата и ќе нахрани милијарди гладни луѓе, но за кој ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ вчера соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Република Македонија „ББ ”, со позитивен изглед. Во рамки на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Aгенцијата „Фич” соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Македонија ББ, со позитивен изглед, информираат од Министерството за финансии. – На потврдата ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во рамки на Глобалниот форум за храна и земјоделство во Берлин, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска учествуваше на ...
  сите 49 | | | веќе видена