Меѓународната

  во

  Сиромашните жени стапуваат во сексуални односи четири години порано отколку богатите, а заразата со ХПВ е многу поопасна на млада возраст. Експертите одамна ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Се грижам за иднината на ВМРО-ДПМНЕ и не сакам да се реализираат последиците кои ги најавија европските партнери, вели членот на партијата Петар Богојески по ...
  сите 308 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ силно ја поддржува евроинтеграцијата на Македонија, но со сите демократски алатки ќе се бори против преспанскиот договор и промена на уставното име. ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Ревија на фотографии во Хелсинки. Како сестринска десничарска партија, ВМРО ДПМНЕ учествува на конгресот на Европската народна партија, но со две делегации. ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Во телефонска изјава за Сител лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вели дека ВМРО-ДПМНЕ силно ја поддржува евроинтеграцијата на Македонија, но со сите ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Во телефонска изјава за Сител лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вели дека ВМРО-ДПМНЕ силно ја поддржува евроинтеграцијата на Македонија, но со сите ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Во телефонска изјава за Сител лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вели дека ВМРО-ДПМНЕ силно ја поддржува евроинтеграцијата на Македонија, но со сите ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика, Мила Царовска, ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Во телефонска изјава за ТВ „Сител“, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вели дека ВМРО-ДПМНЕ силно ја поддржува евроинтеграцијата на Македонија, но со ...
  сите 308 | | | веќе видена