Меѓународната

  во

  Објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на спогодбата од Преспа во Службен весник без потпис на указ од Претседателот на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Денес е прекрасен ден – рече Артан Груби од ДУИ, откако Законот за јазиците донесен пред една година е објавен во Службен весник и од денеска почнува неговата ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Скопје, 15 јануари 2019 (МИА) – Објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на спогодбата од Преспа во Службен весник без ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов во писмена изјава до медиумите денеска вели дека објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, преку писмена изјава го коментира вчерашното објавување на Законот на јазици во Службен весник без негов ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на спогодбата од Преспа во Службен весник без потпис на указ од Претседателот на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на спогодбата од Преспа во Службен весник без потпис на указ од Претседателот на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Објавувањето на Законот за јазиците во „Службен весник“ е противуставен чекор, велат од кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов. Оттаму велат дека чекорот не е ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на спогодбата од Преспа во Службен весник без потпис на указ од Претседателот на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Објавувањето на Законот за употреба на јазиците и на Законот за ратификација на спогодбата од Преспа во Службен весник без потпис на указ од Претседателот на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Доцна синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на владината коалиција на СДСМ и ДУИ која себеси се смета за проевропска. Објавувањето на Законот за ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Доцна синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на владината коалиција на СДСМ и ДУИ која себеси се смета за проевропска, реагира претседателот Ѓорге ...
  сите 306 | | | веќе видена

  „Доцна синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на владината коалиција на СДСМ и ДУИ која себеси се смета за проевропска“, пимено се обрати и ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Доцна синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на владината коалиција на СДСМ и ДУИ која себеси се смета за проевропска, реагира претседателот Ѓорге ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов денеска се огласи откако беше објавен Законот за јазици во службен весник. Доцна синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Иванов: Синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на владината коалиција на СДСМ и ДУИ Доцна синоќа имавме можност да го видиме вистинското лице на ...
  сите 306 | | | веќе видена