Меѓународната

  во

  „Членството во НАТО освен што ја гарантира безбедноста стабилноста и неповредливоста на границите, обезбедува и сериозна помош во време на сериозна светска ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Македонија вчера доби донација од 60 респиратори како поддршка од НАТО во справувањето со последиците од коронавирусот. Станува збор за средства во износ од ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Членството во НАТО освен што ја гарантира безбедноста стабилноста и неповредливоста на границите, обезбедува и сериозна помош во време на сериозна светска ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Членството во НАТО освен што ја гарантира безбедноста стабилноста и неповредливоста на границите, обезбедува и сериозна помош во време на сериозна светска ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија вчера доби донација од 60 респиратори како поддршка од НАТО во справувањето со последиците од коронавирусот. Станува збор за ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Австрискиот амбасадор Георг Вуцас и постојаната претставничка на УНДП Нарине Сахакјан, денеска има средба со министерот за здравство Венко Филипче за тековната ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Се надевам дека следната недела ќе се обезбеди формат да седнеме и да разговараме со министерката Екатерина Захариева, бидејќи навистина се ближат деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Се надевам дека следната недела ќе се обезбеди формат да седнеме и да разговараме со министерката Екатерина Захариева, бидејќи навистина се ближат деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Се надевам дека следната недела ќе се обезбеди формат да седнеме и да разговараме со министерката Екатерина Захариева, бидејќи навистина се ближат деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  По меѓународната соработка на албанскиот државен врв со властите од Либан и други земји, во Албанија се вратија четири деца и една жена од сириските кампови. ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Се надевам дека следната недела ќе се обезбеди формат да седнеме и да разговараме со министерката Екатерина Захариева, бидејќи навистина се ближат деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Се надевам дека следната недела ќе се обезбеди формат да седнеме и да разговараме со министерката Екатерина Захариева, бидејќи навистина се ближат деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Охрид, 30. октомври 2020 (ИНПРЕС) – Реконструкција на улицата „Македонски Просветители“ е главниот инфраструктурен проект кој Општина Охрид ќе го реализира ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Се надевам дека следната недела ќе се обезбеди формат да седнеме и да разговараме со министерката Екатерина Захариева, бидејќи навистина се ближат деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена