Меѓаши

  во

  Детската сиромаштија е глобален проблем и може да се каже дека не постои држава во светот која не се соочува со овој феномен. Ја има и во развиените држави, ...
  | | веќе видена

  Народниот правобранител будно ќе ја следи состојбата со епидемијата на морбили. Обусманот отворил предмет за да се утврди дали се исполнети предусловите за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Откако излезе веста дека Скопје е еден од петте најзагадени градови во светот, ги вознемири пулмолозите, кои нагласија дека ова ќе доведе до алармантно ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Откако излезе веста дека Скопје е еден од петте најзагадени градови во светот, ги вознемири пулмолозите, кои нагласија дека ова ќе доведе до алармантно ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеничката Магдалена Манаскова од ВМРО-ДПМНЕ рече дека според извештајот на Европската агенција најзагаден воздух дишат граѓаните на Македонија. ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Пратеничката Магдалена Манаскова од ВМРО-ДПМНЕ рече дека според извештајот на Европската агенција најзагаден воздух дишат граѓаните на Македонија. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пратеничката Магдалена Манаскова од ВМРО-ДПМНЕ рече дека според извештајот на Европската агенција најзагаден воздух дишат граѓаните на Македонија. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Пратеничката Магдалена Манаскова од ВМРО-ДПМНЕ на денешната собраниска седница за пратенички прашања рече дека според извештајот на Европската агенција ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Пратеничката Магдалена Манаскова од ВМРО-ДПМНЕ рече дека според извештајот на Европската агенција најзагаден воздух дишат граѓаните на Македонија. ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Промотивен видео запис со мотото „Ти имаш право на чист воздух, ќе преземеш ли нешто?" изработија Екоактивистите – Движење за чист воздух и првата детска ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Екоактивистите – Движење за чист воздух и „Меѓаши“ изработија видео прилог под мотото „Ти имаш право на чист воздух, ќе преземеш ли нешто?“. Според извештајот ...
  сите 41 | | | веќе видена