Мега

  во

  „Сето ова е смислено во кабинетот на психопатот Сашо Мијалков, заедно со неговиот шеф на кабинет Тони Јакиомовски, Горан Грујовски, Ристо Зафиров и нивната ...
  | | веќе видена | слични

  Втор ден поминува без никаква реакција од Јавниот обвинител за отвореното признание на Зоран Заев дека поттикнува и нуди поткуп за купување на гласачко право, ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Органите на прогон трет ден не го повикуваат премиерот Зоран Заев да одговори во врска со поттикнувањето на сопствениците на фирми да купуваат гласови. Не го ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Органите на прогон трет ден не го повикуваат премиерот Зоран Заев да одговори во врска со поттикнувањето на сопствениците на фирми да купуваат гласови. Не ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Втор ден поминува без никаква реакција од Јавниот обвинител за отвореното признание на Зоран Заев дека поттикнува и нуди поткуп за купување на гласачко право, ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Какво било ветување подарок или друга лична корист на гласач е кривично дело според кривичниот законик во Република Македонија и може да се казни со казна ...
  сите 258 | | | веќе видена