Медведев

  во

  Дваесет лидери на самит во Вашингтон во 2008 година бараа излез од најтешката криза што го погоди светот од почетокот на 20 век. Една деценија подоцна, земјите ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Њујорк, 1. септември 2018 (ИНПРЕС) – Рускиот тенисер му пружи силен отпорт на првиот носител, но на крајот Надал не дозволи да биде изненаден. Качанов го доби ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија Владимир Путин, шефот на „Сбербанк“ Герман Греф и Алексеј Милер – шефот на „Газпром“, се на првите места во рејтингот на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија Владимир Путин, шефот на „Сбербанк“ Герман Греф и Алексеј Милер – шефот на „Газпром“, се на првите места во рејтингот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерството за финансии на Руската Федерација предлага воведување еколошки данок со цел да се замени сегашниот надоместок за негативното влијание врз ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерството за финансии на Руската Федерација предлага воведување на еколошки данок со цел да се замени сегашниот надоместок за негативното влијание врз ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерството за финансии на Руската Федерација предлага воведување на еколошки данок со цел да се замени сегашниот надоместок за негативното влијание врз ...
  сите 5 | | | веќе видена