Меџитлија

  во

  Aмбасадорот на САД Џес Бејли, на крајот од својот амбасадорски мандат во земјава, кој истекува на почетокот на месец март, оствари работна средба со ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Од границата со Грција почна преименувањето на Македонија. Од денеска на влезот во државата пишува добредојдовте во Република Северна Македонија. Претпладнево ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Подготовките се завршени, но промената на таблите со новото име на граничните премини се уште не е направена. На премините со Република Грција и денеска ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Таблите на кои е испишано новото име – Република Северна Македонија пристигнаa на граничните премини. Сместени се во царинската управа и чекаат вербалната нота ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Подготовките се завршени, но промената на таблите со новото име на граничните премини се уште не е направена. На премините со Република Грција и денеска ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Таблите со новото име Република Северна Македонија кои ќе бидат поставени на граничниот премин Меџитлија, се веќе пристигнати во битолската царина, дознава ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Од Авто мото-сојузот на Македонија информриаат дека од 11 часот е укината забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Забрана за сообраќај за тешки товарни возила е воведена од 9 чаасот на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража поради интензивни ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7.30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Поради интензивни врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, утрово во 7:30 часот, воведена е забрана за сообраќај за тешки товарни возила, соопшти ...
  сите 191 | | | веќе видена