Медитеранот

  во

  Болеста на Наксос претставува наследна кардиомиопатија која најмногу на светот ја погодува Медитеранската област, а особено овој остров кој има висока стапка ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Јавната администрација, правосудниот систем, безбедносно-разузнавачките служби и борбата против организираниот криминал и корупцијата се областите што се во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Зимската бура предизвика големи непријатности во Израел, а ширум светот паднаа по неколку сантиметри снег. Висината на снежната покривка на планината Хермон ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На вчерашниот амбасадорски состанок Романија предложила да прифати дел од мигрантите заглавени на хуманитарните бродови близу Малта, пренесува денеска Политико ...
  сите 45 | | | веќе видена

  На вчерашниот амбасадорски состанок Романија предложила да прифати дел од мигрантите заглавени на хуманитарните бродови близу Малта, пренесува денеска Политико ...
  сите 46 | | | веќе видена

  На вчерашниот амбасадорски состанок Романија предложила да прифати дел од мигрантите заглавени на хуманитарните бродови близу Малта, пренесува денеска Политико ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На вчерашниот амбасадорски состанок Романија предложила да прифати дел од мигрантите заглавени на хуманитарните бродови близу Малта, пренесува денеска Политико ...
  сите 48 | | | веќе видена

  На вчерашниот амбасадорски состанок Романија предложила да прифати дел од мигрантите заглавени на хуманитарните бродови близу Малта, пренесува денеска Политико ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Европската Комисија попладнево ќе ги брифира амбасадорите на земјите членки на ЕУ за состојбата и ја поздрави пораката на Папата Франциско, јави дописничката ...
  сите 50 | | | веќе видена

  На вчерашниот амбасадорски состанок Романија предложила да прифати дел од мигрантите заглавени на хуманитарните бродови близу Малта, пренесува денеска Политико ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Европската Комисија попладнево ќе ги брифира амбасадорите на земјите членки на ЕУ за состојбата и ја поздрави пораката на Папата Франциско. 49 мигранти сѐ уште ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Европската Комисија попладнево ќе ги брифира амбасадорите на земјите членки на ЕУ за состојбата и ја поздрави пораката на Папата Франциско, јави дописничката ...
  сите 53 | | | веќе видена