Медицински

  во

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска во Подгорица во рамки на официјалната посета и заедничка седница на Владата на Република Северна Македонија и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  На средбата, соопшти Министерството за здравство, станало збор за продлабочување на соработката меѓу двете министерства во повеќе области, како што се ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска во Подгорица во рамки на официјалната посета и заедничка седница на Владата на Република Северна Македонија и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска во Подгорица во рамки на официјалната посета и заедничка седница на Владата на Република Северна Македонија и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска во Подгорица во рамки на официјалната посета и заедничка седница на Владата на Република Северна Македонија и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Агенцијата за лекови и медицински средства по распишаниот тендер за набавка на моторни возила склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска во Подгорица, во рамки на официјалната посета и заедничка седница на Владата на Република Северна ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Секое лето ЦЕРН организира стажирање за студентите. Меѓу јуни и септември низ ЦЕРН поминуваат 300-400 студенти од сите европски земји, меѓу кои и од Македонија ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Павле Богоевски денеска на седницата за одземање на мандатот на Груевски, поднесе оставка по скандалот со видеото кое се појави, за кое тој тврдеше дека ...
  сите 328 | | | веќе видена

  Во Македонија нема зрели услови за легализација на марихуаната во рекреативни цели. Ова е ставот на првиот човек во здравството, откако минатата недела од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Странска инвестиција од Германија ќе започне со работа во државата. Денес во Владата беше потпишан договор за закуп помеѓу Дирекцијата за Технолошко ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Павле Богоевски поднесе оставка по скандалот со видеото кое се појави, за кое тој тврдеше дека нарачува масло од канабис за медицински цели. Тој на седницата ...
  сите 328 | | | веќе видена

  Павле Богоевски поднесе оставка по скандалот со видеото кое се појави, за кое тој тврдеше дека нарачува масло од канабис за медицински цели. Одлуката ја ...
  сите 328 | | | веќе видена