Матка

  во

  Лани, по долго боледување, почина сопругата на Влатко Стефановски, Гордана, со која го делеше животот цели 35 години. Влатко и неговото семејство се потрудија ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во охридската Општа болница во 2017 година од малигни заболувања се лекувале 579 пациенти. Од нив кај 207 лица бил дијагностициран рак на простата или 36,1 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат повеќе делови од Скопје. Во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Дел од корисниците лоцирани на улицата „Димитар Пандилов“ од објектите од бр.10 до бр.33 утре, од 8:30 до 16 часот, ќе останат без електрична енергија. Во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во периодот од 9 до 15 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од селата Семениште и Чајлане и дел од корисниците од улиците „4", „6" и „7" во селото ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Просторот околу манастирот Свети Никола Шишевски е комплетно запуштен и оставен на “еко-свеста” на посетителите. Искршени клупи, остатоци од импровизирана ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На планината Водно годишно се случуваат 80 до стотина интервенции врз граѓани што се нашле во несреќни ситуации, а од нив успеале да се извлечат благодарение ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Изградбата на гасоводот на лот5 , Скопје – Тетово – Гостивар, продолжува според основниот проект кој има правосилно одобрение за градба и сите други потребни ...
  сите 2 | | | веќе видена