Масачусетс

  во

  Контроверзното тестирање на ова американско „технолошко чудо“ е веќе спроведено на 10 илјади кинески ученици, а слични програми се спроведуваат и во САД, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Контроверзното тестирање на ова американско „технолошко чудо“ е веќе спроведено на 10 илјади кинески ученици, а слични програми се спроведуваат и во САД, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дали во иднина професорите ќе го скенираат мозокот на вашето дете за да видат дали ја следи наставата? Ова американско технолошко чудо веќе е тестирано на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дали во иднина професорите ќе го скенираат мозокот на вашето дете за да видат дали ја следи наставата? Ова американско технолошко чудо веќе е тестирано на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дали професорите во иднина ќе го скенираат мозокот на вашето дете за да се осигурат дека ја следи наставата? Ова американско технолошко чудо веќе се тестира на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Американскиот глумец Кевин Спејси денес се изјасни пред судот во Нантакет, Масачусетс дека не е виновен за сексуалното злоставување на 18 годишното момче во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп ја исмеа сенаторката од Масачусетс, Елизабет Воран одговарајќи му на новинарот на Фокс њуз да го праша нејзиниот психијатар ...
  сите 7 | | | веќе видена