Мартин

  во

  Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, соопшти дека партијата денеска поднесува кривични пријави против претседателот на Собранието, Талат Џафери, ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Законот за двојазичност е штетен и ќе предизвика далекусежни последици по Република Македонија Дополнителен проблем е што законот е донесен на начинот на кој ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, соопшти дека партијата денеска поднесува кривични пријави против претседателот на Собранието, Талат Џафери, ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Дополнителен проблем е што законот е донесен на начинот на кој што се донесува е насилнички и недемократски. Доколку ваквото самоволие на власта реализирано ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Законот за двојазичност е штетен и ќе предизвика далекусежни последици по Република Македонија. Дополнителен проблем е што законот е донесен на начинот на кој ...
  сите 148 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев истакна дека партијата денеска ќе поднесе кривична против Џафери, Ибраими и ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Законот за двојазичност е штетен и ќе предизвика далекусежни последици по Република Македонија. Дополнителен проблем е што законот е донесен на начинот на кој ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Кривични пријави против Талат Џафери, Неџбели Ибраими и Мартин Костовски, ќе поднесе опозициската ВМРО-ДПМНЕ бидејќи спротивно на уставот и законите овозможиле ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев соопшти дека партијата поднела кривични пријави против Џафери, Неџбели и Костовски поради, како што тврди, ...
  сите 148 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска поднесе кривични пријави против Талат Џафери, Неџбели Ибраими и Мартин Костовски, поради основано сомнение дека извршиле кривични дела ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Законот за двојазичност е штетен и ќе предизвика далекусежни последици по Република Македонија, дополнителен проблем е што законот е донесен насилнички и ...
  сите 148 | | | веќе видена

  ВМРО ДПМНЕ поднесе кривични пријави против лицата Талат Џафери, Неџбели Ибраими и Мартин Костовски, поради основано сомнение дека извршиле кривични дела ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Законот за двојазичност е штетен и ќе предизвика далекусежни последици по Република Македонија. Дополнителен проблем е што законот е донесен на начинот на кој ...
  сите 148 | | | веќе видена