Мартин

  во

  Објавен е првиот трејлер за долгоочекуваниот филм на Марвел, “Spider-Man: Far From Home” кој ветува уште една забавна суперхеројска акција. Низ триминутниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Процесите и практиките за планирање и воспоставување клучни индикатори за успешност во секторските институции, отчетноста во институции од ист сектор во однос ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Тригодишната Зои Периера била жива запалена во автомобил во Квинс, во Њујорк, а извршувач на злосторството, кое се случило во неделата вечерта, е нејзиниот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Процесите и практиките за планирање и воспоставување клучни индикатори за успешност во секторските институции, отчетноста во институции од ист сектор во однос ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вчеравечер во Кинотеката на Северна Македонија со култниот „Небо над Берлин“ свечено беше отворен 9. Филозофски филмски фестивал. На почетокот публиката во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Процесите и практиките за планирање и воспоставување клучни индикатори за успешност во секторските институции, отчетноста во институции од ист сектор во однос ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Вчера вечерта во Кинотеката на С. Македонија со култното „Небо над Берлин“ свечено беше отворен 9. Филозофски Филмски Фестивал.На почетокот публиката во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Процесите и практиките за планирање и воспоставување клучни индикатори за успешност во секторските институции, отчетноста во институции од ист сектор во однос ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Вчера вечерта во Кинотеката на С. Македонија со култното „Небо над Берлин“ свечено беше отворен 9. Филозофски Филмски Фестивал. На почетокот публиката во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Биди вода“ насловот на изложбата на студентот Александар Илиевски, која на 6 мај се отвори во просториите на Универзитетот за информатички науки и технологии ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вчеравечер во Кинотеката на Северна Македонија со култниот „Небо над Берлин“ свечено беше отворен 9. Филозофски филмски фестивал. На почетокот публиката во ...
  сите 15 | | | веќе видена