Мартин

  во

  Името ни е свето, ќе сакаат да ни го земат, пишуваше Блаже Конески, а овие измамници кои го пордадоа името, денес го ставаат Блаже Конески во спотовите од оваа ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ денеска се обрати пред граѓаните во Крушево. Тој од овде истакна дека професорката Гордана Силјановска Давкова победува на 21 април ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Тој од Крушево истакна дека професорката Гордана Силјановска Давкова победува на 21 Април и на 5 Мај. -Пристискаа, се закануваат, уценуваат, злоупотребуваа ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ денеска се обрати пред граѓаните во Крушево. Тој истакна дека професорката Гордана Силјановска Давкова победува на 21 Април и на 5 ...
  сите 176 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ денеска се обрати пред граѓаните во Крушево. Тој од овде истакна дека професорката Гордана Сиљановска-Давкова ќе победи на 21 април ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ денеска се обрати пред граѓаните во Крушево. Тој од овде истакна дека професорката Гордана Силјановска Давкова победува на 21 Април ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Граѓаните се жалат дека нема каде да се помине улица, затоа што „зебрите“ се невидливи или избледени. Во најголем дел освен што помалите улици се не средени со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Дигитализираниот опус долгометражните играни филмови на Кирил Ценевски влезе во трка за меѓународната награда за најдобар ДВД производ што се доделува во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Надзорните камери снимија непознати сторители како користат украден багер за грабеж на банкомат покрај дуќан во Лондондери, јавува Би Би Си. На видеоснимката ...
  сите 2 | | | веќе видена