Мартин Нешковски

  во

  Пишува Трајче Бјадов КУЧИЊА НА ПРОПАГАНДАТА Кога Заев зборува со сигурност и убеденост, обично се покажува дека излегува по негово, а тоа обично значи дека има ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Игор Спасов, кој е осуден за убиство на Мартин Нешковски привремено беше пуштен од затворот Идризово, поради здравствени проблеми, но до полноќ ќе треба да се ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Аферата со доделување на грантови од Фондот за иновации беше клучното прашање кое опозициките партии му го поставуваа на премиерот Зоран заев на седницата за ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  „Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Скопје, 26 јули 2018 (МИА) - Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Сите извлековме поуки од минатите години, од самостојноста на државата и редно е да се унапредува ова наше заедничко општество како одговорност на власта, на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Игор Спасов, осуден за убиството на Мартин Нешковски во 2012 година на затворска казна од 14 години излегол од затворот во Идризово и во моментов се наоѓа во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Игор Спасов, осудениот на 14 години затвор за убиството на Мартин Нешковски, бил пуштен на лекување поради влошена здравствена состојба. Од Управата за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Осуденикот Спасов веќе втор ден е на лекување, а во медицинскиот наод е наведено дека актуелната здравствена состојба се следи суспектен наод на липоматозна ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Игор Спасов, осуден за убиството на Мартин Нешковски е пуштен на лекување поради здравствената состојба, а од 6-ти август ќе е врати во затворот во Идризово, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Игор Спасов осудениот на 14 години затвор за убиството на Мартин Нешковски бил пуштен на лекување поради влошена здрватсвена состојба. Од Управата за ...
  сите 13 | | | веќе видена