Марс

  во

  Денес е четврток и денеска има доста тешка енергија во воздухот која потекнува од тоа што Марс од денес е во знакот на Риба, па чувството на безволност, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Денес Месечината го менува знакот со влегувањето во Водолија, која за разлика од претходниот Јарец е доста несигурна, но затоа им одговара на сите кои се бават ...
  сите 54 | | | веќе видена

  НАСА можеби осмислила решение за повратно патување на Марс. Имено, досега недостатокот на гориво при враќањето на Земјата претставувало голем проблем за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ова првото најчесто е почесто, но сепак сето тоа зависи од пристапот до детето. Еден од начините е оставање на алармот и ли некој може да влезе во собата и да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Луѓето би требало да ја напуштат Земјата или ќе изумрат како диносаурусите, смета професорот на њујоршкиот Сити колеџ, светски познат физичар, футурист и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сите сте слушнале за протони, неутрони и електрони. Но дали сте слушнале за кваркови, лептони, бозони, глуони…? Досега најдобар модел за објаснување на светот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Луѓето би требало да ја напуштат Земјата или ќе изумрат како диносаурусите, смета професорот на њујоршкиот Сити колеџ, светски познат физичар, футурист и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Предупредување на познатиот научник: Луѓето би требало да ја напуштат Земјата или ќе изумрат како диносаурусите Луѓето би требало да ја напуштат Земјата или ќе ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Ретроградна Венера овој петок се сретнува со Марс во тригонот. Управувано од енергијата на Јупитер, ќе бидете расположени и отворени за љубов, особено со ...
  сите 54 | | | веќе видена