Марковиќ

  во

  Грција, Словенија и Албанија се единствените три држави, од вкупно 29-те земји-членки на НАТО, кои досега го ратификуваа во националните парламенти Пристапниот ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Никола Марковиќ кој во понеделникот вечер се самоуби пукајќи си во глава со пиштол на таткому кој го украл обивајќи ја фиоката каде таткото заклучен го чувал, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Никола Марковиќ кој во понеделникот вечер се самоуби пукајќи со со пиштол во глава, вчера беше погребан во селото Негосавље, а на последното испраќање во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  – Владата на Црна Гора на првата седница по стапувањето на сила на Договорот од Преспа го утврди Предлог-законот за ратификација на протоколот за пристап на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за ратификација на Протоколот за пристап на Република Северна Македонија во НАТО и го достави до Парламентот за ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Македонија2025 објави неколку промени во раководниот тим, преоѓајќи во втората деценија постоење како невладина организација фокусирана кон помошта во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Нов главен извршен директор на организацијата Македонија 2025 е проф. Никица Мојсоска Блажевски, чие искуство во академијата и во јавната администрација, како ...
  сите 16 | | | веќе видена