Марк Вебер

  во

  Децата одвоени од родителите мигранти кои чекаат да излезат пред суд, според политиката за нулта толеранција на администрацијата на американскиот претседател ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Требаше да поминат 15 години и Бугарија да претседава со Европската Унија, за на едно место повторно да се соберат лидерите на земјите-членки на ЕУ и на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Берлинската улица „Постдамер“ и објектите „Берлинпалас“, хотелот „Хајат“ и кино-салите во „Синемакс“ и „Синестар“ уште неполни четири дена ќе бидат во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Берлин за „Макфакс“ Ана В. Берлинската улица „Постдамер“ и објектите „Берлинпалас“, хотелот „Хајат“ и кино-салите во „Синемакс“ и „Синестар“ уште неполни ...
  сите 17 | | | веќе видена