Марк Цукерберг

  во

  Шефовите на технолошките гиганти во последно време се под лупата на јавноста но и на властите поради постојаниот раст на моќта на нивните компании и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Шефовите на технолошките гиганти во последно време се под лупата на јавноста но и на властите поради постојаниот раст на моќта на нивните компании и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Шефовите на технолошките гиганти во последно време се под лупата на јавноста но и на властите поради постојаниот раст на моќта на нивните компании и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Шефовите на технолошките гиганти во последно време се под лупата на јавноста но и на властите поради постојаниот раст на моќта на нивните компании и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Поранешните преживеани од холокаустот ширум светот ги здружија силите денес во кампања со барање до директорот на Фејсбук Марк Цукерберг да преземе мерки за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Присила Чен (35) е сопруга на основачот на Фејсбук Марк Зукерберг (35). Тие се запознале во 2003 година на Харвард, каде што заедно студирале. Според неа, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Лидерите на четирите најголеми американски технолошки компании – на „Фејсбук“ Марк Цутерберг, на „Амазон“ Џеф Безос, на „Алфабет“ Сандер Пичаи и на „Епл“ Тим ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Лидерите на четирите најголеми американски технолошки компании – Фејсбук, Амазон, Гугл и Епл ги отфрлија пред Конгресот обвинувањата за монопол на дигиталниот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Лидерите на четирите најголеми американски технолошки компании – Фејсбук, Амазон, Гугл и Епл ги отфрлија пред Конгресот обвинувањата за монопол на дигиталниот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Марк Зукерберг од Фејсбук, Џеф Безос од Амазон, извршниот директор на Гугл, Сундар Пичаи и на Епл, Тим Кук, чии компании имаат пазарна вредност од околу пет ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Лидерите на четирите најголеми американски технолошки компании – Фејсбук, Амазон, Гугл и Епл ги отфрлија пред Конгресот обвинувањата за монопол на дигиталниот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Лидерите на четирите најголеми американски технолошки компании – Facebook, Amazon, Google и Apple, вчера пред Конгресот по ред ги отфрлаа обвинувањата за ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Лидерите на четирите најголеми американски технолошки компании – Фејсбук, Амазон, Гугл и Епл ги отфрлија пред Конгресот обвинувањата за монопол на дигиталниот ...
  сите 30 | | | веќе видена