Марк

  во

  Нови детали од „Фудбал Ликс“ овој пат познатиот менаџер е во прв план. Од ден во ден во јавноста се појавуваат бројни информации поврзани со фудбалерите и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Џон Ајви, легендарниот дизајнер на „Епл“, креира дијамантски прстен каков што светот не видел досега. Прстенот е целосно направен од дијамант и изгледа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Џон Ајви, легендарниот дизајнер на „Епл”, креираше дијамантски прстен каков што светот не видел досега. Прстенот е целосно направен од дијамант и изгледа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Џон Ајви, легендарниот дизајнер на „Епл”, креираше дијамантски прстен каков што светот не видел досега. Прстенот е целосно направен од дијамант и изгледа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Џон Ајви, легендарниот дизајнер на „Епл”, креираше дијамантски прстен каков што светот не видел досега. Прстенот е целосно направен од дијамант и изгледа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Петицијата со која од регулаторите во Велика Британија се бара да ја укинат забраната за прикажување на божикната реклама во која се нагласува декструктивното ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Француската влада ќе вметне тим од регулатори во „Фејсбук“, чија задача ќе биде да најдат начин како најдобро да се изборат против ширењето говор на омраза на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Откако Илон Маск мораше да ја напушти функцијата претседател на управата на „Тесла“, неговото место го зазеде Робин Денхолм пред која што сега е исклучително ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Француската влада ќе „вметне“ тим од регулатори во Фејсбук, чија задача ќе биде да најдат начин како најдобро да се изборат против ширењето говор на омраза на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Откако британските регулатри ја цензурираа божиќната реклама на супермаркетот „Iceland“, еден човек започна иницијатива за петиција со која се бара укинување ...
  сите 13 | | | веќе видена