Марјан Ристески

  во

  Најважно е да се знае дека шансите не доаѓаат од некаде туку дека со работа се создаваат, како што младата фудбалска репрезентација работеше и си сработи за да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Како научници и автори сакаме да се осврнеме на прашањето на извртувањето на суштината на Преспанскиот „договор“ во некои кругови, како и портретирањето на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Славната екипа во мал фудбал постои над 40 години – Името го носела од Будимир, кој само помагал, а никогаш не играл Во Прилеп најсигурен начин да се стане ...
  | | веќе видена

  Алијансата за Албанците ќе го поддржи референдумот иако не се согласува со точките за идентитетот и јазикот, изјави првиот човек на Алијансата Зијадин Села, а ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Целосен отпис на долговите за комунални услуги кои стигнале на извршување пред 2014 година бараат неколку граѓански организации. Велат дека стотици илјади ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поднесоа предлог закон до собранието со кој бараат да се избришат долговите направени од 2014-та година. Со овој предлог закон, според нив  би им се излегло во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации и здруженијата „Човекот над профитот“, „No pasaran“ и „Гласен текстилец“ денеска поднесоа Предлог-закон со кој бараат ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации и здруженијата „Човекот над профитот“, „No pasaran“ и „Гласен текстилец“ денеска поднесоа Предлог-закон со кој бараат ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации и здруженијата „Човекот над профитот“, „No pasaran“ и „Гласен текстилец“ денеска поднесоа Предлог-закон со кој бараат ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации и здруженијата „Човекот над профитот“, „No pasaran“ и „Гласен текстилец“ денеска поднесоа Предлог-закон со кој бараат ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации и здруженијата „Човекот над профитот“, „No pasaran“ и „Гласен текстилец“ денеска поднесоа Предлог-закон со кој бараат ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации и здруженијата „Човекот над профитот“, „No pasaran“ и „Гласен текстилец“ денеска поднесоа Предлог-закон со кој бараат ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Малку недостигаше па да се случи сензација на 27-то Екипно првенство на Македонија во шах, што се игра во Струга. Имено, во 5-то коло, актуелниот првак на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Прилеп не е единствениот град во Република Македонија, каде новоизбраната локална власт се соочи со празна каса и милионски долгови кон разни доверители и по ...
  | | веќе видена | слични

  Писмена реакција на денешен прес од ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп Очајничките обиди на ВМРО-ДПМНЕ да прикаже некаква незаконитост во работата на новата локалната власт ...
  | | веќе видена | слични

  Прилеп не е единствениот град во Република Македонија, каде новоизбраната локална власт се соочи со празна каса и милионски долгови кон разни доверители и по ...
  сите 117 | | | веќе видена