Марио Драги

  во

  Еспањол после 27 години ќе игра во Втората шпанска лига. „Сино-белите“ од Барселона после синоќешниот пораз од Барселона со 1:0 и математички испадна во ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Кој знае и го бива, од кетеринг или приготвување и послужување храна прави милиони евра. Кетерингот и послужувањето храна вртат големи пари, но добивките кај ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Ако не постои итно дејствување со мерки на политиката за заштита на економијата, изолацијата би можела да предизвика ерозија на нејзиниот потенцијал, забавено ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Марио Драги, поранешниот претседател на Европската централна банка, во колумна за Financial Times вели дека борбата против економските последици од корона – ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Виртуелна кафана со Марио Стојановски и балкански песни. Уметниците успеваат и во ова време невреме да запеат. Така Марио Стојановски член на групата „Мерак“ ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Немојте утре да се каете за еден неразумен каприц, за погрешно протолкуван збор, за едно површно чувство што не може да го разбереш. Зачувајте ги луѓето што ги ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Новата претседателка на Европската централна банка, Кристин Лагард, го додаде својот потпис на евро банкнотите, кои ги опишува како „најопипливиот симбол на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Речиси 60% од германските банки пресметуваат негативни каматни стапки на депозитите на корпоративниот сектор, а повеќе од 20% го прават тоа кога станува збор ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Скоро 60% од германските банки пресметуваат негативни каматни стапки на депозитите на корпоративниот сектор, а повеќе од 20% го прават тоа кога станува збор за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Кристин Лагард го започнува „владеењето“ со Европската централна банка, позиција која ја наследи од „спасителот“ на еврозоната италијанскиот банкар Марио ...
  сите 31 | | | веќе видена