Марио Балотели

  во

  Марио Балотели доби безброј критики за изданието кое го имаше против Полска, натпревар по кој се појавија гласини дека италијанскиот напаѓач е далеку од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Француските медиуми пред неколку дена објавија дека Марио Балотели е парично казнет од страна на својот клуб Ница бидејќи со вишок килограми се појавил на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Од францускиот клуб Ница презедоа ригорозни мерки кон Марио Балотели, откако напаѓачот беше изваден од групата на тимот за натпреварот со Рен поради прекумерна ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Од францускиот клуб Ница презедоа ригорозни мерки кон Марио Балотели, откако напаѓачот беше изваден од групата на тимот за натпреварот со Рен поради прекумерна ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Од францускиот клуб Ница презедоа ригорозни мерки кон Марио Балотели, откако напаѓачот беше изваден од групата на тимот за натпреварот со Рен поради прекумерна ...
  сите 24 | | | веќе видена