Марин

  во

  Претседателот на австрискиот Парламент за в понеделник го закажа гласањето доверба на канцеларот Себастијан Курц, чија коалициска Влада се распадна по ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Претседателот на австрискиот Парламент за в понеделник го закажа гласањето доверба на канцеларот Себастијан Курц, чија коалициска Влада се распадна по ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Претседателот на австрискиот Парламент за в понеделник го закажа гласањето доверба на канцеларот Себастијан Курц, чија коалициска Влада се распадна по ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Претседателот на австрискиот Парламент за в понеделник го закажа гласањето доверба на канцеларот Себастијан Курц, чија коалициска Влада се распадна по ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Претседателот на австрискиот Парламент за в понеделник го закажа гласањето доверба на канцеларот Себастијан Курц, чија коалициска Влада се распадна по ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Претседателот на австрискиот Парламент за в понеделник го закажа гласањето доверба на канцеларот Себастијан Курц, чија коалициска Влада се распадна по ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава прифаќа да биде „актер” на предизборната кампања ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава прифаќа да биде „актер” на предизборната кампања ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава прифаќа да биде „актер” на предизборната кампања ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава прифаќа да биде „актер” на предизборната кампања ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава прифаќа да биде „актер” на предизборната кампања ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава Емануел Макрон прифаќа да биде „актер” на ...
  сите 36 | | | веќе видена