Марибор

  во

  Двајца Италијани биле сопрени во близна на граничниот премин нај Марибор , поради тоа што немале вињета за платени патарини. Полицајците слушнале чудни звуци ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонија остана запаметена како една од најзабавните новинарки од естрадната сцена, а во Словенија успешно продолжи да плива во медиумскиот свет како ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Словенечката полиција уапси двајца мажи за кои се сомнева дека припаѓаат на паравоена група, откако на социјалните мрежи се појавија видеоснимки на групата што ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Словенечката полиција уапси двајца мажи за кои се сомнева дека припаѓаат на паравоена група, откако на социјалните мрежи се појавија видеоснимки на групата што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Словенечката полиција уапси двајца мажи за кои се сомнева дека припаѓаат на паравоена група, откако на социјалните мрежи се појавија видеоснимки на групата што ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Словенечката полиција уапси двајца мажи за кои се сомнева дека и припаѓаат на паравоена група, а откако на социјалните мрежи се појави снимка на групата, која ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Словенечката полиција уапси двајца мажи за кои се сомнева дека припаѓаат на паравоена група, откако на социјалните мрежи се појавија видеоснимки на групата што ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Словенечката полиција уапси двајца мажи за кои се сомнева дека и припаѓаат на паравоена група, а откако на социјалните мрежи се појави снимка на групата, која ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Словенечкиот претседател Борут Пахор и премиерот Миро Церар изразија загриженост поради наводното основање „паравоена група“ од Марибор и оценија дека тоа е ...
  сите 19 | | | веќе видена