Маргарита

  во

  Поранешната судијка во Стразбур, Маргарита Цаца Николовска, како повеќе да е „загрижена“ за иднината на СЈО, отколку од криминалот што го произведе тоа. Таа за ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Руската атлетичарка Маргарита Плавунова (25) била пронајдена мртва покрај пат, откако и се слишило за време на тренинг. Трагедијата се случила додека трчала во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Руската атлетичарка Маргарита Плавунова (25) била пронајдена мртва покрај пат, откако ѝ се слошило за време на тренинг. Трагедијата се случила додека трчала во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Руската атлетичарка Маргарита Плавунова е пронајдена мртва на улица во градот Тамбов. 25- годишната Плавунова освен со атлетика, се занимавала и со моделство. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во галеријата на Домот на култура „Илинден" во присуство на повеќемина љубители на уметноста, отворена е меѓународна изложба на слики што се реализира во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  За значењето на изложбата на која се застапени 15 уметници од Велика Британија, Русија, Бугарија, Кореја, Романија и нашата земја говореле руската сликарка ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во галеријата на Домот на култура „Илинден” во присуство на повеќемина љубители на уметноста, отворена е меѓународна изложба на слики што се реализира во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во галеријата на Домот на култура „Илинден“ во присуство на повеќемина љубители на уметноста отворена е меѓународна изложба на слики што се реализира во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Од 300 до 400 повици дневно има во Службата за Итна медицинска помош (ИМП) во Скопје, како и 100 до 120 интервенции на нивни екипи. Дневно има и десеттина ...
  сите 6 | | | веќе видена