Маневски

  во

  Законот за употреба на јазиците кои минатата година се изгласа од владејачкото мнозинство на СДСМ, денес веќе е објавен во Службениот весник на Република ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците кои минатата година се изгласа од владејачкото мнозинство на СДСМ, денес веќе е објавен во Службениот весник на Република ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците кои минатата година се изгласа од владејачкото мнозинство на СДСМ, денес веќе е објавен во Службениот весник на Република ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците кои минатата година се изгласа од владејачкото мнозинство на СДСМ, денес веќе е објавен во Службениот весник на Република ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците кои минатата година се изгласа од владејачкото мнозинство на СДСМ, денес веќе е објавен во Службениот весник на Република ...
  сите 30 | | | веќе видена

  На 11. јануари македонските ракометни репрезентативци ќе истрчаат во Минхен на премиерниот дуел од СП со Јапонија. Зад нас се двете контролни средби на кои ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Убаво е да си играме идеологии во Македонија, убаво левицата да претендира на левичарски идеали а десницата на конзервативни позиции. А центар нема или се’ е ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција им порача на новинарите да анализираат што се случува меѓу Приштина и Белград. Зборувајќи за уставните ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција им порача на новинарите да анализираат што се случува меѓу Приштина и Белград. Зборувајќи за уставните ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, на денешната прес конференција им порача на новинарите да анализираат што се случува меѓу Приштина и Белград. Зборувајќи за уставните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  ЦИВИЛ ја промовираше публикацијата „Губење на идентитетот или...?“. Свое обраќање имаше и една од авторките во публикацијата професорката д-р Мирјана Малеска. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Свое обраќање имаше и една од авторките во публикацијата професорката д-р Мирјана Малеска. Во истоимениот проект учествуваа, освен професорката Малеска и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Град Скопје догодина ќе има буџет од 6,5 милијарди денари или 9,7 отсто поголем од годинешниот. Основниот буџет без дотациите и донациите ќе биде 4,4 милијарди ...
  сите 5 | | | веќе видена