Манаки

  во

  Умните луѓе велат дека сите цивилизации – што ќе рече не само Западната – почиваат врз цврст систем на културни вредности како суштинско јадро на принципите и ...
  | | веќе видена

  Пијанистката Дуња Иванова и припаѓа на генерацијата исклучително образовани и плодни македонски творци. Најнапред магистрирала на вокално-инструменталниот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателските кандидати со иста цел – но различни ставови околу евроинтегративниот пат на земјата. Силјановска бара победа за да покаже како се води ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат Проф. Блерим Река, ја продолжи кампањата во Битола, Црнилиште и Житоше, каде пред присутните граѓани ја презентираше својата изборна ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Граѓаните се слободни, суверени, гласањето е тајно и важно е да има цензус, рече пред битолчани претседателскиот кандидат Блерим Река и повика на 21 април ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Оптимист сум, рече Река, кај мене владее позитивна енергија, а тоа значи дека на претстојните избори ќе обезбедиме цензус, без разлика на тоа кој ќе победи. – ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Граѓаните се слободни, суверени, гласањето е тајно и важно е да има цензус, рече пред битолчани претседателскиот кандидат Блерим Река и повика на 21 април ...
  сите 67 | | | веќе видена