Малта

  во

  На Maлта е лесно да се најде работа, но не можеме да седиме затоа што за тоа не не плаќаат, раскажува девојка од Ниш.Раскажува дека работат по девет часа или ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На Maлта е лесно да се најде работа, но не можеме да седиме затоа што за тоа не не плаќаат, раскажува девојка од Ниш. Раскажува дека работат по девет часа или ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На Maлта е лесно да се најде работа, но не можеме да седиме затоа што за тоа не не плаќаат, раскажува девојка од Ниш. Раскажува дека работат по девет часа или ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На Maлта е лесно да се најде работа, но не можеме да седиме затоа што за тоа не не плаќаат, раскажува девојка од Ниш. Раскажува дека работат по девет часа или ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бојан Чмелиќ, Србин обвинет за убиство на Хуго Чекутки, претприемач од Малта, двапати бил отпуштен од работа. Тој работел за претходно споменатиот претприемач ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Малта беше реализирана изложбата под наслов „Тоа сум Јас…“ на авторот Хари Дудески од Македонија, а на покана на Форумот за Демократска Македонија. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Бојан Чмелиќ, Србин обвинет за убиство на Хуго Чекутки, претприемач од Малта, двапати бил отпуштен од работа.Тој работел за претходно споменатиот претприемач ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бојан Чмелиќ, Србин обвинет за убиство на Хуго Чекутки, претприемач од Малта, двапати бил отпуштен од работа. Тој работел за претходно споменатиот претприемач ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бојан Чмелиќ, Србин обвинет за убиство на Хуго Чекутки, претприемач од Малта, двапати бил отпуштен од работа. Тој работел за претходно споменатиот претприемач ...
  сите 8 | | | веќе видена