Малики

  во

  Саудиска Арабија пресретнала и уништила дрон опремен со експлозив, упатен во таа земја од Јемен. Ова го истакнал портпаролот на арапската коалиција, предводена ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Соединетите Американски Држави пишуваат документ за предавање, а не мировен договор, а Палестинците нема да го прифати без разлика колку пари ќе бидат ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска го примил амбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република Северна Македонија, со седиште во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров денес го прими Амбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На средбата, како што соопшти МНР, се разговарало за досегашниот развој на билатералниот политички дијалог и за одличната соработка во мултилатералната сфера. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска го примил а мбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република Македонија, со седиште во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска го примил амбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република Северна Македонија, со седиште во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска го примил амбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република Северна Македонија, со седиште во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска го примил амбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република Северна Македонија, со седиште во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров денес го примиАмбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска го примил а мбасадорот на Соединетите Мексикански Држави во Република Северна Македонија, со седиште ...
  сите 15 | | | веќе видена