Макстил

  во

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонија отпадот се увезува само со контрола на документи, без лабораториски анализи Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Освен вршење притисок врз државните службеници и јавната администрација, претставници на ВМРО-ДПМНЕ формирале база податоци за мобилизирање на 15 илјади ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешната претседателката на Советот на Град Скопје Ирена Мишева, која не е обвинета во предметот на СЈО „Титаник“ со Никола Груевски, Миле Јанакиески, ...
  | | веќе видена | слични

  А бе денес 12 институции завршив. Имам изработено цел систем за гласање, многу е добар, ама не е за по телефон, вели екс министерот за транспорт и врски, Миле ...
  сите 68 | | | веќе видена

  “Не можам да зборувам за детали бидејќи сум надвор од државата и не знам од кого можам да бидам прислушуван тука“. Ова е една од “бомбите“ меѓу екс директорот ...
  сите 68 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за „Титаник” во Кривичен суд се преслушуваа разговори направени во деновите по локалните избори на 24 март 2013 година и се однесуваат на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд на денешното рочиште за „Титаник“ продолжува преслушувањето на „бомбите“ што СЈО ги достави како докази за изборни нерегуларности на ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Мијалков: Ги стегнав шиптариве, ги стегнав циганиве, по 400 гласови ќе дадат ДУИ и ДПА А бе денес 12 институции завршив. Имам изработено цел систем за гласање, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Поранешната претседателката на Советот на Град Скопје Ирена Мишева, која не е обвинета во предметот на СЈО „Титаник“ со Никола Груевски, Миле Јанакиески, ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Поранешната претседателката на Советот на Град Скопје Ирена Мишева, која не е обвинета во предметот на СЈО „Титаник“ со Никола Груевски, Миле Јанакиески, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Поранешниот Министер за транспорт и врски Миле Јанакиевски го кара соговорник бидејќи наместо да убедува гласачи тој заминал на баскет. Ова денеска се слушаше ...
  сите 65 | | | веќе видена