Макпетрол

  во

  34 годишниот Асмир Јаоски, синoт на градоначалникот на општина Пласница и сопственик на бензинските станици „Пуцко петрол“, Исмаил Јаоски, од редовите на ДУИ, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  34-годишниот Асмир Јаоски, синoт на градоначалникот на општина Пласница и сопственик на бензинските станици „Пуцко петрол“, Исмаил Јаоски, од редовите на ДУИ, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  34-годишниот Асмир Јаоски, синoт на градоначалникот на општина Пласница и сопственик на бензинските станици „Пуцко петрол“, Исмаил Јаоски, од редовите на ДУИ, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Критика кон една залудно потрошена младост Е тоа е тоа што ужасно ме нервира: твојата сопствена влада ќе направи сè за да те дисквалификува како потенцијален ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вложувањата во акцијата на „Макпетрол“ добија реална основа. Компанијата има извонреден раст на приходот од продажба и речиси тројно повисока добивка од 2017 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Макпетрол им држи лекции на конкурентите, јавноста денеска ќе ја слушне пресудата за обвинетите во случајот „27 април“ меѓу кои е и екс директорот на БЈБ Митко ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Извонреден раст на приходи од продажба бележи најголемата компанија за малопродажба на нафтени деривати. Тројно повисока добива од 2017 и нето добивка од 12,6 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вложувањата во акцијата на „Макпетрол“ добија реална основа. Компанијата има извонреден раст на приходот од продажба и речиси тројно повисока добивка од 2017 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  МАКПЕТРОЛ АД Скопје за периодот јануари-декември 2018 оствари вкупен приход во износ од 22,0 милијарди денари, кој е поголем од минатогодишниот за 3,2 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Александар Нацев, „заработи“ кривична пријава за злоупотреба на службената ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Наскоро ќе има решение на гореливото прашање за кое притискаат компаниите кои ги чуваат нафтените резерви. Без да прецизираат кога компаниите ќе добијат ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерството за финансии работи на Правилник за уредување на надоместокот кој државата треба да им го плаќа на нафтените копании кои ги чуваат државните ...
  сите 2 | | | веќе видена