Македонија Ѓорге Иванов

  во

  Сите министерства и државни институции на своите веб-страници го сменија името на државата во Република Северна Македонија, освен претседателот Ѓорге Иванов, ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Само претседателот на државата Ѓорге Иванов не го испочитува рокот за промена на името на дигитални записи, логoа, меморандуми, електронски комуникации, ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Сите министерства и државни институции на своите веб-страници го сменија името на државата во Република Северна Македонија, освен претседателот Ѓорге Иванов, ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Првиот кандидат за претседател на државата на престојните избори ќе се знае утре, кога ВМРО-ДПМНЕ ќе го избере својот фаворит на конвенција во Струга. ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во општина Гостивар, се обрати на Комеморативната седница во чест на загинатите граѓани во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседател Ѓорге Иванов на Твитер најавува дека е поканет да ја посети Грција на 7 март и дека поканата дошла во телефонски разговор со грчкиот претседател ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, упати сочувство до семејствата на загинатите патници во трагичната сообраќајна несреќа на автопатот ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов, денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена