Македонија Ѓорге

  во

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, во рамки на работната посета на САД, ја посети Македонската православна црква „Св. Кирил и Методиј“ и ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ја критикува најавата од претседателот Ѓорге Иванов дека нема да излезе на референдумот за договорот ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Со Преспанскиот договор сакаат да не понижат, да не направат недоветни сметајќи дека не знаеме како се викаме. Да се каже Република Македонија не е ни срам ни ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Ниту еден политичар нема мандат да преговара за идентитетот на еден народ – порача од САД, претседателот Ѓорге Иванов. Пред припадници на дијаспората во ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ја критикува најавата од претседателот Ѓорге Иванов дека нема да излезе на референдумот за договорот ...
  сите 108 | | | веќе видена

   Пред припадници на дијаспората во Детроит, Иванов кажа дека мнозинството македонски граѓани не гласале за програма во која е предвидена промена на уставното ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Изјавата на претседателот Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот за името на 30 септември , за министерот за надворешни работи Никола Димитров е ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Во клучната недела за иднината на државата и нејзините граѓани, Ѓорге Иванов одлучи да не ја напушта својата идеја за изолација на Македонија. Тој е срам за ...
  | | веќе видена | слични

  На првиот ден од неделата што завршува со референдум , министерот за надворешни работи Никола Димитров на прес конференција во Владата преку табли со напишани ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Во клучната недела за иднината на државата и нејзините граѓани, Ѓорге Иванов одлучи да не ја напушта својата идеја за изолација на Македонија. Очигледно е дека ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Очигледно е дека Иванов е навикнат да им предизвикува проблеми на сопствените граѓани, дури и на оние кои го гласаа. Последниот остаток од криминалниот режим ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Во клучната недела за иднината на државата и нејзините граѓани, Ѓорге Иванов одлучи да не ја напушта својата идеја за изолација на Македонија. Очигледно е дека ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Од нас зависи дали ќе ја сочуваме одлуката од првиот референдум за Република Македонија во која ќе бидеме свои на своето или правно ќе се укинеме како народ и ...
  сите 132 | | | веќе видена