Македонија

  во

  Проектот за рудникот Иловица-Штука се развива и согласно измените на законот за минерални суровини, кои на 9 јануари годинава беа изгласани во Собранието на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По добиеното соопштение од Министерството за животна средина и просторно планирање за надминување на прагот за информирање каде вредноста на ПМ10 честичките во ...
  сите 81 | | | веќе видена

  После долго време, Македонија се најде во 30-те најдобри дестинации за патување за 2019 според анкетата на National Geographic. Македонија нема излез на море, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Владата преку соопштение информира дека со внимание ја следи реакцијата на дел од граѓанските организации што повикуваа на политичка одговорност одделни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Јавноста ќе биде информирана, но пред тоа ЈО мора да ја заврши истрагата, пред правдата ќе бидат изнесени сите што учествувале или го помагале бегството на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  По добиеното соопштение од Министерството за животна средина и просторно планирање за надминување на прагот за информирање каде вредноста на ПМ10 честичките во ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Проектот за рудникот Иловица-Штука се развива и согласно измените на законот за минерални суровини, кои на 9 јануари годинава беа изгласани во Собранието на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Проектот за рудникот Иловица-Штука се развива и согласно измените на законот за минерални суровини, кои на 9 јануари годинава беа изгласани во Собранието на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија со внимание ја проследи реакцијата на дел од граѓанските организации кои повикуваа на политичка одговорност одделни институции ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Владата преку соопштение информира дека со внимание ја проследила реакцијата на дел од граѓанските организации што повикуваа на политичка одговорност одделни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Ги следиме и загрижени сме за реакциите на пазарџиите и најавуваме дека од понеделник ќе побараме средба со нивни преставници на која ќе ги разгледаме нивните ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија преку соопштение информира дека со внимание ја проследила реакцијата на дел од граѓанските организации што повикуваа на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Скопје, 18 јануари 2019 (МИА) – Владата на Република Македонија преку соопштение информира дека со внимание ја проследила реакцијата на дел од граѓанските ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија преку соопштение информира дека со внимание ја проследила реакцијата на дел од граѓанските организации што повикуваа на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Проектот за рудникот Иловица-Штука се развива и согласно измените на законот за минерални суровини, кои на 9 јануари годинава беа изгласани во Собранието на ...
  сите 5 | | | веќе видена