Мајами

  во

  Барселона ова лето ќе остане без еден од своите клучни играчи. Шпанските медиуми тврдат дека Џерар Пике бил подготвен да го напушти „Ноу Камп“. Медиумите ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Доколку може да му се верува на шпанските медиуми, Барселона ќе загуби еден од своите клучни играчи, Жерард Пике, во текот на летото. Според „Дон Балон“, Пике ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Шпанските медиуми пренесуваат дека еден од најискусните фудбалери на Барселона, Џерард Пике донел одлука да си замине од „Камп Ноу“ по крајот на сезоната. 33 ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Ова царство на суперавтомобили кое што ретко може да го видите, веројатно претставува една од најголемите приватни колекции на „Porsche“ и „Ferrari“. Една ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Ова царство на суперавтомобили кое што ретко може да го видите, веројатно претставува една од најголемите приватни колекции на „Porsche“ и „Ferrari“. Една ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Епидемијата на коронавирусот во САД како последица на бројните жртви и проблеми во функционирањето на целокупниот систем, донесе и нов збор – КовИДИОТ, со кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Епидемијата на коронавирусот во САД како последица на бројните жртви и проблеми во функционирањето на целокупниот систем, донесе и нов збор – КовИДИОТ, со кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Епидемијата на коронавирусот во САД како последица на бројните жртви и проблеми во функционирањето на целокупниот систем, донесе и нов збор – КовИДИОТ, со кој ...
  сите 13 | | | веќе видена