Маја

  во

  Неодамна на „Нетфликс“ излезе шведската серија „Жив песок“ („Quicksand“), снимена по истоимениот роман. Серијата раскажува за животот на 18-годишната Маја ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов, со сопругата г-ѓа Маја Иванова, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, вечерва присуствуваше на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“ одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  „Спомени“ е насловот на првата заедничка песна на македонските музички виртуози Горан Папаз и Танче Гроздановски, која неодамна беше претставена како вовед во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“ одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во првиот циклус од програмата насловена „Серијална практична обука“, компанијата потпиша меморандуми за соработка со две средни училишта на територијата на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  „П о успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“одлучи ...
  сите 36 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“ одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“одлучи соработката ...
  сите 36 | | | веќе видена