Махмуд

  во

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа.– ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Новоизбраниот претседател на Бразил, Жаир Болсонаро, за еден израелски весник изјавил дека има намера да ја пресели амбасадата на неговата земја од Тел Авив во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Новоизбраниот претседател на Бразил Жаир Болсонаро за еден израелски весник изјавил дека има намера да ја пресели амбасадата на неговата земја од Тел Авив во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Новоизбраниот претседател на Бразил Жаир Болсонаро за еден израелски весник изјавил дека има намера да ја пресели амбасадата на неговата земја од Тел Авив во ...
  сите 12 | | | веќе видена