Магдалена

  во

  Костадин Костадинов една недела молчи по кој критериум неговата мајка излезе како најкомпетентен кадар од Струмица и струмичко за да биде вработена во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Костадин Костадинов една недела молчи по кој критериум неговата мајка излезе како најкомпетентен кадар од Струмица и струмичко за да биде вработена во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Костадин Костадинов една недела молчи по кој критериум неговата мајка излезе како најкомпетентен кадар од Струмица и струмичко за да биде вработена во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен на јавен интерес за претстојните системски промени од оваа област, „Нова ...
  сите 18 | | | веќе видена

  НОВИНАРСКИ ОСВРТ НА МОДЕЛИТЕ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИОТ СЕКТОР (3) Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Делегација од министерството за внатрешни работи на Република Македонија предводена од државната секретарка на МВР Магдалена Несторовска оствари студиска ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Нов вид наркотик се нуди на адолесцентите, сигнализираат од Обласниот совет за дроги во Благоевград, а пренесува бугарската телевизија ТВ Нова. Дрогата има ...
  | | веќе видена

  Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен на јавен интерес за претстојните системски промени од оваа област, „Нова ...
  сите 18 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ ѝ го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Обвинуваат дека овој пример е спротивен на сите заложби за професионална и департизирна администрација. ВМРО-ДПМНЕ и го честита вработувањето во Централниот ...
  сите 40 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник ...
  сите 40 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник ...
  сите 40 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник ...
  сите 40 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ ѝ го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник ...
  сите 40 | | | веќе видена

  „ВМРО-ДПМНЕ и го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Две последователни прес-конференции одржа денеска опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ на кои најпрво говореше едниот портпарол Наум Стоилковски за продолжување на ...
  сите 40 | | | веќе видена