Маџари

  во

  Овие стравични слики се нем сведок за тешката сообраќајна несреќа што утрото на 19 декември 2018 година десет минути пред шест часот се случи на железничкиот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Местото е населено уште од новото камено време, за што сведочи наоѓалиштето Тумба. На крајот на XIX век Маџари било село во Скопската каза. Според статистиката ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Комитите“ со говор на омраза и навредливи пораки го одбележаа „Бадник“ (Коледе), со тоа што на ѕидот на една продавница во населбата Маџари напишаа: „Свинско ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Службите за справување во зимски услови на општина Гази Баба заедно со ЈКП “Гази Баба 2007” излегоа на терен веднаш штом падна првиот снег. Пет екипи во ...
  | | веќе видена | слични

  Службите за справување во зимски услови на општина Гази Баба заедно со ЈКП “Гази Баба 2007” излегоа на терен веднаш штом падна првиот снег. Пет екипи во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Снегот кој интензивно паѓа во текот на вчерашниот и денешниот ден го отежна сообраќајот во Скопје. Според информациите од ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Општина Гази Баба останува во бесперпективноста, ништо се не менува од денот кога локалната власт ја презема градоначалникот Борче Георгиевски. Измината 2018 ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Граѓани, членови од невладиниот сектор, советниците на општина Гази Баба, денеска присуствуваа на јавната презентација на “Ажурираниот катастар на загадувачи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Граѓани, членови од невладиниот сектор, советниците на општина Гази Баба, денеска присуствуваа на јавната презентација на “Ажурираниот катастар на загадувачи ...
  | | веќе видена | слични