Лукоил

  во

  Teшкa cooбpaќајка се случила вечерва на бензинската на „Лукоил“ во Трубарево, откако едно од возилата се обидело на полна лента да заврти во правец кон ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Teшкa cooбpaќајка се случила вечерва на бензинската на „Лукоил“ во Трубарево, откако едно од возилата се обидело на полна лента да заврти во правец кон ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Наскоро ќе има решение на гореливото прашање за кое притискаат компаниите кои ги чуваат нафтените резерви. Без да прецизираат кога компаниите ќе добијат ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерството за финансии работи на Правилник за уредување на надоместокот кој државата треба да им го плаќа на нафтените копании кои ги чуваат државните ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Сосема јасно е дека потпишувањето на Протоколот за зачленување на Македонија во НАТО ќе има последици во односите со Русија. НАТО е агресивен блок кој во ...
  | | веќе видена

  Надоместокот за компаниите кои ги чуваат државните резерви на нафта, а кој државата не го плаќа, но и количината на резерви што ја има Македонија - тоа се едни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Државата ќе треба во следните месеци да го затвори прашањето со плаќањето на надоместокот кон нафтените компании кои ги чуваат државните резерви на нафта, рече ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На свечена церемонија денеска пред Владата ќе биде објавено новото уставно име и ќе биде подигнато знамето на НАТО, кое ќе се најде веднаш до државното пред ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Нафтените компании кои ги чуваат државните резерви на нафта и државата преговараат за цената која како надомест треба да им се исплаќа на годишно ниво за ...
  сите 58 | | | веќе видена