Луј

  во

  Во светот на музиката е од многу мал, откако знае за себе, но музичкото образование го започнал на шест години.Во основното музичко училиште во Куманово свирел ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Внукот и купил на бабаси Луи Витон ташна,останал без текст кога видел за што ја користи Имено, тој неодамна и подарил оригинал „Луј Витон“ ташна, а кога видел ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Македонската пијанистката Мимоза Ќека одржа целовечерен солистички концерт во рамките на Музичкиот фестивал Темпието ,,Concerti del Tempietto’’ во Театро ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска беше покровител на свеченост којашто се одржа во Свечената Сала во Македонската академија ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска беше покровител на свеченост којашто се одржа во Свечената Сала во Македонската академија ...
  сите 13 | | | веќе видена