Луѓето

  во

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското Езеро, десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Секогаш им велам на младите девојки: "Научете да го сакате вашето тело".Совршенство не постои, и сосема е очигледно дека жена со облини не помалку е убава од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Банките нема да им наплаќаат на социјалните случаи за деблокирање на сметките поради неплатени долгови. На вчерашната средба на Банкарската асоцијација со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Корисниците ширум Македонија и денес имаат проблеми со Фејсбук и Инстаграм кои работат доста побавно. Бројни корисници се жалат дека Фејсбук месинџерот воопшто ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро. Десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Мислите на познатиот италијански психијатар Виторино Андреоли предизвикаа големи полемики. На многумина не им се допаднаа неговите размислувања за луѓето, но ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро. Десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  „Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро. Десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 48 | | | веќе видена