Лу

  во

  Работни групи за изработка на предлог-проекти од општина Крива Паланка и Лесковац одржаа средба во општина Крива Паланкa на која се работеше на идеи и концепти ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Работни групи за изработка на предлог-проекти од општина Крива Паланка и Лесковац одржаа средба во општина Крива Паланкa на која се работеше на идеи и концепти ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп оствари серија средби со извршниот директор на Google, Сундар Пичаи, со кого разговараа за бизнисот на технолошкиот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Набљудувачите сметаат дека со падот на вредноста на јуанот се подгрева напнатоста која може да резултира со војна меѓу валутите на двете супер-сили. Кинеската ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Американската компанија „Нетфликс“ во октомври годинава прв пат ќе дојде во земјава за да го снима првиот дел од новата играна серија наречена „Во вечерта“, ...
  сите 12 | | | веќе видена