Лозово

  во

  Како и претходните два полумаратони во Велес, така и годинава трчаше и ја мина целта и 72-годишниот Санде Стојановски од Лозово. Тој беше највозрасниот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со определување на опсегот на цени за водни услуги во девет општини, Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница ја почна ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Со определување на опсегот на цени за водни услуги во девет општини, Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница ја почна ...
  сите 71 | | | веќе видена

   Со определување на опсегот на цени за водни услуги во девет општини, Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница  ја почна ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Со определување на опсегот на цени за водни услуги во девет општини, Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница ја почна ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Со определување на опсегот на цени за водни услуги во девет општини, Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница ја почна ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Со определување на опсегот на цени за водни услуги во девет општини, Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница ја почна ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Преполн позитивна енергија, инспирација и мотивација за поубав ден и насмевка која дава елан и желба да се направи промена, да се биде како него, е аурата со ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Власта е немоќна и се дрзнува кон фалсификување на волјата на граѓаните. Постојат сериозни индиции за полнење на гласачки кутии во Општина Сарај, поточно во ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Власта е немоќна и се дрзнува кон фалсификување на волјата на граѓаните. Постојат сериозни индиции за полнење на гласачки кутии во Општина Сарај, поточно во ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Од МВР информираат дека денеска во 17:15 во полициската станица Свети Николе, заменик претседателот на Општинската изборна комисија Лозово известил дека истиот ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти за неколку нови инциденти за време на гласањето на референдумот.Во 17.25 часот на избирачкото место 2457 во ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти за неколку нови инциденти за време на гласањето на референдумот. Во 17.25 часот на избирачкото место 2457 во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Од МВР информираат дека денеска во 17:15 во полициската станица Свети Николе, заменик претседателот на Општинската изборна комисија Лозово известил дека истиот ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти за неколку нови случаи во врска со инциденти на гласачките места. Во СВР Скопје било пријавено дека во село Горно ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Од МВР информираат дека денеска во 17:15 во полициската станица Свети Николе, заменик претседателот на Општинската изборна комисија Лозово известил дека истиот ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти за неколку нови случаи во врска со инциденти на гласачките места.Во СВР Скопје било пријавено дека во село Горно ...
  сите 23 | | | веќе видена