Лотус

  во

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Како што соопшти МВР, утре и задутре во периодот од 07.00 до 12.30 часот, во организација на АКК СКОПЈЕ – Скопје, ќе се одржува ридско-брзински натпревар во ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Велосипедскиот караван под покровителство на град Скопје и во организација на Сојуз на спортови на Скопје, Скопје на точак, ќе се одржи во недела со почеток во ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов (10 и 11.11.), Одделението за безбедност на ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Новата колекција на венчаници на прочуениот либански дизајнер Зухаир Мурад, дизајнирана за сезоната есен/зима 2019, е инспирирана од цветот лотус. Моделите се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од 7:30 до 11 часот денеска ќе биде затворен за сообраќај дел од булеварот „Илинден“ поради одржување на трката „Скопје трча 10М - 2018“. Затворен за сообраќај ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Од 7:30 до 11 часот денеска ќе биде затворен за сообраќај дел од булеварот „Илинден“ поради одржување на трката „Скопје трча 10М - 2018“. Затворен за сообраќај ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Затворен за сообраќај ќе биде делот од крстосницата со улицата „Аминта III“, кај фонтана „Лотус“ и улицата „Љубљанска“ кај ТЦ „Скопје сити мол“. Сообраќај ќе ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Од 7:30 до 11 часот денеска ќе биде затворен за сообраќај дел од булеварот „Илинден“ поради одржување на трката „Скопје трча 10М - 2018“. Затворен за сообраќај ...
  сите 37 | | | веќе видена