Лондон

  во

  Дваесет лица беа повредени, од кои едно лице се здоби со тешки повредниво сообраќајната несреќа на еден автобус во лондонската област Кројдон, објавија ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дваесет лица беа повредени, од кои едно лице се здоби со тешки повредниво сообраќајната несреќа на еден автобус во лондонската област Кројдон, објавија ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дваесет лица беа повредени, од кои едно лице се здоби со тешки повредниво сообраќајната несреќа на еден автобус во лондонската област Кројдон, објавија ...
  сите 10 | | | веќе видена