Љупчо Димовски

  во

  Адвокатите кои ги бранеа помилуваните пратеници Крсто Мукоски и Јохан Тарчуловски, како и помилуваната Елена Доцевска-Божиновска на судењето за настаните од 27 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Игор Димовски, музичар Композицијата „Пет ангели“ е варијација на модерното и на традиционалното, градена по светски стандарди. Овој проект го креирав доста ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 138 | | | веќе видена

  На денешната собраниска седница, презентирајќи го дневниот ред, претседателот на Собранието Талат Џафери ја стави и точката за разрешување на министерот за ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Заев појасни дека согласно овлатувастувањата со Законот за Влада, ќе раководи со Министерството за финансии, се до изборот на нов министер. Образложувајќи го ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев од собраниската говорница рече дека го повлекува предлогот да биде и министер за финансии иако Уставот и Законот за Влада го дозволуваат ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Македонскиот премиер, Зоран Заев, падна на колена пред Али Ахмети. Иако тој цело време зборуваше дека ќе го промени владиниот кабинет, па дури и министрите на ...
  сите 217 | | | веќе видена

  Македонскиот премиер, Зоран Заев, падна на колена пред Али Ахмети. Иако тој цело време зборуваше дека ќе го промени владиниот кабинет, па дури и министрите на ...
  сите 35 | | | веќе видена