Љуботен

  во

  Реконструирани десетина улици, во тек е изградба на шест пешачки патеки, пуштена во употреба е новата делница од булеварот Х.Т. Карпош, се само дел од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерот за образование и наука Арбер Адеми присуствуваше на завршната активност на проектот „Градиме мостови “, што се организираше од страна на ООУ „Лиман ...
  | | веќе видена

  Министерот за образование и наука Арбер Адеми присуствуваше на завршната активност на проектот „Градиме мостови “, што се организираше од страна на ООУ „Лиман ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Министерот Адеми присуствуваше на завршната активност на проектот „Градиме мостови” Министерот за образование и наука Арбер Адеми присуствуваше на завршната ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Завршната активност на проектот „Градиме мостови, а не ѕидови“ во кој учествуваат основните училишта „Лиман Каба“ од Љуботен и „Аврам Писевски“ од Бардовци ќе ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Завршната активност на проектот „Градиме мостови, а не ѕидови“ во кој учествуваат основните училишта „Лиман Каба“ од Љуботен и „Аврам Писевски“ од Бардовци ќе ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ АД соопштуваат дека поради технички зафати во дистрибутивната мрежа, без електрична енергија во текот на денот ќе останат делови од Скопје. ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ АД соопштуваат дека поради технички зафати во дистрибутивната мрежа, без електрична енергија во текот на денот ќе останат делови од Скопје. ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Дел од корисниците од скопското село Морани утре од 9 до 15 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 14:30 часот утре без струја ќе бидат ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Почитувани, И покрај сите лаги, притисоци, местенки и секако полнења на кутии, на сите им е јасно дека народот на Република Македонија, суверенот на Република ...
  сите 60 | | | веќе видена